19min.bg

Синовете на Пиърс Броснан ще бъдат посланици на Златен глобус

Холивудската асоциация на чуждестранните журналисти, която стои зад раздаването на наградите Златен глобус, обяви кой ще бъде тази година посланик на наградите.


 


С така наречената титла Golden Globe Ambassador обикновено се кичат синовете и дъщерите на известни имена във филмовата индустрия, пише Еva.bg. Тяхната роля е да асистират по време на самата церемония.


 


Тази традиция датира още от 1962 година и е представила на широкия свят много второ и дори трето поколение звезди от известни холивудски кланове. Golden Globe Ambassadors са били Мелани Грефит, а впоследствие и дъщеря й Дакота Джонсън, Лора Дърн, Румър Уилис и много други.


 


За първи път обаче с ролята на звезден асистент ще бъде натоварено не едно звездно отроче, а две. Това ще са синовете на Пиърс Броснан – Дилън (на 22 години) и Парис (на 18 години).


 


По повод обявяването на имената им като следващите Golden Globe Ambassadors за церемонията на 5 януари 2020 година, Пиърс Броснан застана редом до синовете си за кратка фотосесия пред отбрани журналисти. Вижте ги в галерията, където може да видите и снимки на двамата младежи от други събития. Пак с гордия им баща под ръка, естествено.


 


Броснан има още един син - Шон на 35 години, но той е от първия му брак с Касандна Харис. Тя умира от рак на яйчниците през 1991 година. С настоящата си съпруга Кийли Смит са заедно от 26 години. Тя е и майка на въпросните двама синове, които през януари ще бъдат част от една от най-бляскавите и звездни церемонии.


 



Снимка: Getty Images