19min.bg

Тийзърът на новия игрален филм Русалки е с рекордни гледания в интернет - над 1 милион за няколко дни

Най-новият филм, създаден по мегауспешния ТикТок сериал „Русалки“, който предстои да излезе на голям екран през септември - тази година, предизвика рекордни гледания с тийзъра си и противоречиви коментари в социалните мрежи.


През 2023 г. Лили Аначкова пише сценария за уеб сериала „Русалки“, който е излъчван в TikTok и Youtube . Сериалът има 29 епизода, като всеки е между 4-8 минути и е най-успешният тийн сериал за 2023 година с по над 1 милион гледания на епизод.


Продуцентите ZIPO&SLASH (Кино академия за таланти) толкова харесват сериала, че се свързват с авторите му и им предлгат да направят игрален филм със същото име - „Русалки“, който да се разпространява от Александра Филмс във всички кина в България. Ражда се е идеята да се напише книга по филма, която е вече завършена и съвсем скоро ще влезе в печат.


Още с появата на тийзъра за игралния филм, вниманието на зрителите, жадни за младежки и тийн филми у нас, е приковано и тийзърът реализира рекордни гледания в мрежата.


Общият брой на гледанията на „Русалки‘‘ във всички социални канали до момента е над 1 250 000 гледания.


Тийзър:




"Проектът е много важен за нас, защото е началото на един силен екип от колоритни и популярни лица, екип който ще бъде разпознаван и свързван дълго след последната прожекция", споделят продуцентите Зипо и Слаш за идеята да приемат предизвикателството да правят игрален филм по ТикТок сериала Русалки.


Във филма участват много инфлуенсъри в онлайн пространството, като всеки един от тях има многобройни последователи (общо над 8 000 000 във всички социални мрежи). Сред тях са момичето, което винаги казва това, което мисли - Дари Овчарова, Ева, позната от риалити формата „Ергенът“ и от „Новите известни“, еротичната звезда от „Сървайвър“ – Татстоунър, момичето, което обича себе си - Виктория Ал Маджали, изгряващият изпълнител Матего, Весоу, който е сред звездите на Вирджиния Рекърдс, популярен първо като рап, а после като чалга и чалга-рап изпълнител, Лили Аначкова – една от създателките на сериала и популярния Диджей Дамян.


Очаквайте актуални новини за новия игрален филм „Русалки“.


Разпространява се в кината от Александра филмс.


Премиерна дата за България: 13.09.2024 г.