19min.bg

ТикТок сензацията Хадли Влахос с първа книга


В тази книга хосписната сестра и ТикТок сензация Хадли Влахос споделя емоционалните истории и житейска мъдрост на свои пациенти, като ни показва как грижата за другите може да преобрази живота ни и да му придаде висш смисъл. Когато забременява на деветнайсет години, Хадли напуска колежа и бързо трябва да намери начин да издържа себе си и бъдещото си дете.


Младата жена се записва в училище за медицински сестри, без да подозира, че професията ѝ ще се превърне в нещо повече от работа. Съвсем скоро тя открива истинското си призвание – палиативните и хосписни грижи. В „Преходът“ Хадли споделя най-запомнящите се преживявания с хора, за които се е грижила в последните им дни, и научените от тях ценни уроци. Разказани със смирение, уважение и ведро чувство за хумор, историите ни напомнят да живеем пълноценно тук и сега, като същевременно предлагат утеха на тези, които тъгуват след тежка загуба.


„Тази необикновена книга помага да се разсее страхът около смъртта, разкривайки, че тя е естествена част от еволюцията на душата ни.“, споделя Лора Лин Джаксън, автор на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ „Светлината между нас“ и „Знаци“.