19min.bg

Топмоделът Поли Канабис идва за София Фешън Уик


На 18, 19 и 20 септември 2024 г. София ще стане епицентър на модата с 14-ото издание на Sofia Fashion Week, което ще се проведе в емблематичния Хотел Маринела София. Най-престижното модно събития в страната ще събере под един покрив най-добрите български и международни дизайнери, както и водещи модни марки, за да представят своите колекции пред елита на модната индустрия и всички фенове на модата и стила. Първата вечер (18 септември) е изцяло посветена на българските марки и дизайнери.


Седмицата на модата е доказала своята мисия да открива и подкрепя българския моден талант. За поредна година бъдат представени нови колекции както на водещи имена, така и на млади дизайнери. Втората вечер (19 септември) ще се фокусира върху булчински и haute couture колекции на български дизайнери. По традиция, откриването ще бъде с участието на Стоян Радичев и неговите уникални произведения във висшата мода, които неизменно впечатляват с изящество и стил. Третата вечер (20 септември) ще предложи най-доброто от световните марки и гост дизайнери от чужбина.


Вечерта ще бъде открита от иновативната колаборацията между Huawei и Global Brands Store. Двете компании ще демонстрират отново симбиозата между технологии и мода като технологичният бранд ще представи за първи път в България новите си носими устройства. Специален акцент във вечерта е друга световна колаборация - тази на DHL с един от най-прогресиращите и успешни български дизайнери Antony Langountin.


Специалната колекция обещава да е запомняща се и дръзка модна заявка. Кулминацията на вечерта и събитието ще бъде световният конкурс Lady Universe, който ще събере 24 модела от цял свят на сцената на Sofia Fashion Week, а част от тях ще вземат участие в ревютата на избрани дизайнери. Специален гост на събитието ще бъде световноизвестният топ модел Поли Канабис, която е истинска модна икона с почти 4 милиона последователи в Instagram.


Поли е известна със своя уникален стил и присъствие, и е сред най-търсените лица в модната индустрия. Нейното участие в Sofia Fashion Week 2024 гарантира незабравимо преживяване и допълнителен блясък на събитието. Sofia Fashion Week AW2024 обещава три вечери, изпълнени с вдъхновение, изящество и иновации, които ще затвърдят позицията на София като ключова модна столица на Балканите. Не пропускайте възможността да станете част от това грандиозно събитие.