19min.media

Вътре в уютния семеен дом на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Приятна вила с четири спални, сгушена в Хоум Каунти, е мястото, където ще намерите принца и принцесата на Уелс, които са избрали Adelaide Cottage за свое основно жилище - неочакван дом за бъдещия крал и неговото семейство. Сгушена в обширния парк Windsor Home Park с площ 655 акра и само на един хвърлей или 10 минути пеша от величествения замък Уиндзор, тази скромна резиденция е крепостта на Уилям и Кейт, откакто те се сбогуват с голямата си къща в двореца Кенсингтън 1А през 2022 г.


С три деца на ръце - принц Джордж, на 11 години, принцеса Шарлот, на 9 години, и принц Луи , на 6 години - двойката намира това сравнително невзрачно убежище по кралските мерки за идеално място за отглеждане на младо семейство, съобщава OK! Тяхното уютно убежище наистина е попаднало в целта: „Те са много, много щастливи там. Възможността да живеят в средата на парка „Уиндзор Хоум“, където не са забелязани и могат да идват и да си отиват в пълно уединение, прави намаляването на броя на членовете на семейството от двореца Кенсингтън достойно във всяко едно отношение“, споделя Кейти Никол, уважаван кралски автор. „Мястото не е много голямо, но Adelaide Cottage отговаря на всички изисквания.“



Съобщава се, че Уилям и Кейт са се преместили с идеята да осигурят на малките кралски особи малко повече нормалност, защитена от погледите на около 400 000 посетители на двореца Кенсингтън годишно. Допълнителен бонус беше близостта до бабата на Уилям, покойната кралица Елизабет II, която за съжаление почина само няколко седмици след преместването им. Въпреки че разполага само с четири спални в сравнение със седемте в близката кралска вила на принц Андрю, вилата е доста просторна за семейството, тъй като те не наемат жив персонал, а предпочитат помощници, които пътуват ежедневно. „Мисля, че изненадаха много хора, когато се преместиха там“, коментира кралският експерт Дънкан Ларкомб.


Мария Пенчева