19min.bg

Виктор Николаев яхна джип за 50 бона

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев се обзаведе с чисто нов джип, след като преди година стана жертва на обир.


Журналистът е горд собственик на японско возило, което паркира всяка сутрин пред сградата на медията, документираха папараците на предаването “Поверително от NL”.


Огромната машина, която струва около 50 бона, е сменила предишната трошка на Виктор “Тойота Версо”, която бе свита на 14 октомври в центъра на столицата, на метри от сградата на МВР.


Скоро Николаев призна, че резултатът от издирването на колата е кръгла нула. По време на предаването, докато правеше преглед на печата, той се натъкна на коментар на полицаи, че най-често се крадат среден клас автомобили и явно си е взел поука от статистиката на ченгетата.


Затова сега е решил да инвестира в скъпа кола, в която да е достатъчно широко на семейството му. Николаев кара доста бързо, като прави изненадващи маневри, заснеха още папараците на предаването. Виктор вече има в актива си една катастрофа, но за нея бил виновен другият водач.