19min.bg

Вини Джоунс кацна в София

Бившият футболист и звезда от филмите на Гай Ричи - Вини Джоунс, кацна късно снощи на Летище София, предаде Блиц.
Бившият уелски национал се присъедини към актьорския екип на филма "Company оf Heroes" - екранизация на едноименната компютърна игра. Заедно с друга холивудска звезда - американския актьор Том Сайзмор, ще играят войници, които участват в изключително опасна мисия.


"Предния път дойдох, за да играя футбол със Стоичков. Сега идвам, за да участвам във филм. Забавно е как нещата в живота се променят. Филмът е хубав и е за Втората световна война", заяви Вини Джоунс на летището пред чакащите го медии.


Джоунс призна, че това, което знае за България, основно е свързано със Стоичков, но изрази желание при сегашното си посещение да вкуси повече от живота у нас и да опознае малко повече страната ни.
Бившият британски футболист направи впечатляваща кариера като актьор.


Извън успешните ленти на Гай Ричи, с които първо грабна вниманието на публиката, Джоунс си партнира и с Никълъс Кейдж и Анджелина Джоли в "Да изчезнеш за 60 секунди", с Джон Траволта, Хали Бери и Хю Джакман в "Парола: Риба меч". Първата му главна роля беше в "Гаднярът", където игра заедно с Джейсън Стейтъм, Джейсън Флеминг и Дани Дайър.