19min.bg

Закриват шоуто Кой да знае на петък 13-и

Най-обичаното комедийно куиз-шоу „Кой да знае?“ се завръща ударно в ефира на bTV със специална седмица, пет нови и все така забавни епизода от 9 септември (понеделник). Заедно с емблематичните капитани и гостуващи популярни личности, зрителите ще научават по нещо ново в делничните вечери от 20:00 ч. С типичното си чувство за хумор, Милица Гладнишка и Христо Пъдев отново ще подаряват страхотно настроение, изненади и още повече интересни минути пред екрана на bTV, а водещият Александър Кадиев вече се е заредил с нова доза интересни факти, за които човек никога не се е замислял, но и никога след това няма да забрави.

До капитаните, които умеят да губят с усмивка, предстои да застанат „среброто на българското кино“ и водещ на най-новото риалити предаване „Островът на 100-те гривни“ Александър Сано и „актьорът по наследство“ Ясен Атанасов – син на големия български артист Атанас Атанасов.
Какво се крие на последния етаж на Айфеловата кула в Париж, как да предпазим автомобилния акумулатор от разреждане и по какъв начин жените могат да придобият по-голяма власт над мъжете, предстои да разберем в ефира на bTV.
 
В подкрепа на отбор „Милица“ ще застане актьорът и „глас на bTV“ – Мариан Маринов, а в ролята на тайно оръжие на Христо Пъдев в неотменимата му мисия да грабне паричната награда за публиката ще влезе нежната половина от новото фантастично дуо тв водещи – Диляна Попова.
Защо небето е синьо, как един петел е успял да се превърне в най-голямата звезда в Колорадо и в кого се крие вината при по-бавна Wi-Fi връзка – отговорите зрителите ще разберат всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV.
 
В студиото на „Кой да знае?“ ще влязат още „синьото око на българския театър“ – Петър Антонов (отбор Милица) и новата водеща на музикалното шоу „Гласът на България“, което се завръща със своя 11-и сезон на 14 и 15 септември по bTV – Боряна Братоева (отбор Пъдев). Четиримата предстои да се опитат да отгатнат защо прясното мляко кипва при варене, а водата – не, кое облекчава най-добре паренето след ужилване от коприва, какво обединява всички жители на островната държава Науру и др.
 
Една от най-талантливите млади български актриси – Дария Симеонова, и колегата ѝ Живко Симеонов също ще застанат на банките съответно до Пъдев и Милица в друг от премиерните епизоди на „Кой да знае?“ по bTV. Какво кара хората да сънуват кошмари и странни сънища, защо конете кимат с глава, докато вървят, и какво представлява „ефектът на термометъра“, предстои да стане ясно от 20:00 ч. само в ефира на bTV.
 
В петък (13 септември) сезонът на „Кой да знае?“ ще бъде закрит със специален двоен епизод от 20:00 до 23:00 ч. Звездни гости на капитаните тогава ще са три от най-разпознаваемите и обичани лица в българския телевизионен ефир – Ники Кънчев, Краси Радков и Станислава Ганчева. Емблематичният „Мистър Стани богат“ този път няма да задава, а ще отговаря на въпроси в приятната компания на Милица Гладнишка, а Краси Радков и Станислава Ганчева, които предстои да се впуснат в яростно „Бягство към победата“ от тази есен по bTV, ще застанат рамо до рамо до Пъдев в преследване на печалбата, която по традиция отива за публиката.