19min.bg

Звездите се зажениха по няколко пъти

Изключително остроумно подхождат холивудските звезди напоследък. Бейби манията още не е преминала, разводите са вече отживелица, а те измислиха нов похват, за да бъдат интересни. Мнозина надяват пак брачните халки, купуват нови рокли и смокинги и се втурват да се женят. И то не за кого да е, а за досегашната си законна половинка.


Преди месец Дженифър Лопез и Марк Антъни предприеха тази стъпка. Съвсем наскоро пък Скарлет Йохансон обяви, че ще направи голямото тържество, което не е дала за своята сватба преди няколко седмици с Раян Рейнолдс. Тогава двамата се венчаха на тиха церемония край Ванкувър. Подобно нещо сториха и Джесика Алба и Кеш Уорън. След като се врекоха през юни, двамата планират да поканят 150 гости на голямо тържество. Булката ще носи рокля на Шанел за 45000 долара. С таен брак се отчете и Марая Кери с Ник Кенън през април. Двамата също смятат да се оженят отново през 2009 година.


Дали за пари от надпреварващите се за първи кадри списания, или за още суета, холивудските двойки измислят все нови и нови методи за реклама.