19min.bg

Бербо: Идва моментът да спра с футбола

Последната голяма звезда на българския футбол Димитър Бербатов съвсем скоро ще обяви края на професионалната си кариера. Това обяви самият той, но не уточни кога точно ще настъпи този момент, като само разкри, че ще е скоро.


Нападателят не е играл от 1 март тази година, когато за последно се появи с екипа на индийския Керала Бластърс. Той беше обявил, че иска да си намери един последен клуб, но интерес към него няма никакъв и затова идва времето да приключи с кариерата си.


Бербатов навършва 38 години след малко повече от два месеца и явно наистина е настъпил моментът да прекрати кариерата си. И все пак, ако наистина се появи някой последен кандидат за подписа му, той предпочита да е от чужбина.


"Хубаво е, че хората искат отново да ме видят в игра. И аз искам да играя още, но идва моментът, в който да кажа "Стига!". Обмислям кога и как да го съобщя", сподели Бербатов пред бТВ и разкри, че засега няма кандидати за подписа му.


"За да играеш някъде, трябва да те искат. В момента никой не ме иска. В България във футболно отношение е много по-различно от това, на което съм свикнал. Ако приема оферта от чужбина, тя трябва да е наистина добра", сподели още Бербо.