19min.bg

Бивш №1 в тениса: COVID-19 е подготовка за чипизация на хората

    Пандемията от коронавирус не е случайно явление, а предварително подготвен сценарий от сенчести личности с цел масова "чипизация" на човечеството. Такава конспиративна теория разви Марат Сафин - бивш №1 в световния тенис и бивш депутат в руската дума от партията на президента Владимир Путин "Единна Русия", предаде Сега.

40-годишният московчанин, живеещ в Монте Карло, беше първият гост в новата онлайн рубрика на руския спортен сайт Sports.ru в социалната мрежа "Инстаграм". В обширното интервю двукратният шампион в Големия шлем изрази редица съмнения по отношение на случващото се през последните месеци.

"Мисля, че подготвят хората за чипизация. Още през 2015 г. Бил Гейтс разказваше, че ще има епидемия, после пандемия. Че следващият ни враг ще бъде вирус, а не ядрена война. После направиха симулация на форума в Давос две седмици преди светът да научи за коронавируса. Показаха как ще се случи всичко. Не мисля, че Бил Гейтс е някакъв пророк - той просто е знаел и всички са се подготвяли. Защо се пуска 5G? После ще бъдат въведени наночипове. Всичко сочи натам. Вижте какво се случва около нас? Народът е в паника, точно както се е разчитало", посочи Сафин.