19min.bg

Благо си скъса чорапогащника

Най-вървежната фльорца в националния отбор по футбол - Благой Георгиев, се държа като ощипана мома на летището при завръщането от ЮАР. Там нашите видяха отблизо къде ще се играе световното, което ще си го гледат по телевизията. 


Благо избута репортерите, псувни не се чуха - някога Стоичков псуваше, ама той беше мъж. Самоходният иконостас, който вероятно в свободното си време чете Библията и плаче от умиление, се шмугна в колата на приятелката си - фолкпевицата Лиана. Впрочем заради нея, съвсем по християнски, Блажко заряза бременната си приятелка. Част от медиите обаче наобиколиха черния джип, а това изпили нервите на халфа на Терек Грозни. "Махайте се! Разкарайте се и не ме снимайте! Ще ви прегазя", изпадна в истерия той.


Поведението на Благо поразително напомня на изпълненията му преди време, когато, след като би шута на бившата гимнастичка Христина, от която чака дете, предупреди медиите да не го снимат и да не се занимават с него. Ако обаче е забравил, той е футболист на националния отбор, който в рамките на 4 дни първо падна 1:2 от резервите на резервите на Белгия, а после едва докопа 1:1 с домакините на световното, които доскоро по време на  лагери гонеха антилопи из саваните.