19min.bg

Боби топи в УЕФА кметъла Цонко

Президентът на БФС Борислав Михайлов е решен на всичко, за да отмъсти на Цонко Цонев, изваждайки Калиакра от А група. Кметът на Каварна обяви война с футболната централа, като отсече, че няма да плаща глобата от 62 000 лева, която Дисциплинарната комисия наложи на крайморския клуб заради мача с Левски от 19-ия кръг. Срещата не се игра заради бойкот на домакините, организиран именно от Цонко, прочул се с това, че превърна града си в българския Уудсток.


Кметът, известен и като кметъла поради афинитета си към твърдата музика, е твърд в намерението си да осъди БФС. След като обаче Боби Михайлов стана член на Изпълкома на УЕФА, той го натопил пред началството си за черно тото. Легендарният вратар подшушнал, където трябва, че много от мачовете на Калиакра са съмнителни и трябва да бъдат разследвани.


През уикенда тимът на Цонко Цонев победи с 1:0 като гост Академик в София. През есента пък студентите биха с този резултат в Каварна. Михайлов крайно се усъмнил в двата мача. Не за първи път у нас действат по схемата с врътките - аз падам вкъщи от теб, а през втория полусезон ти ми връщаш.