19min.bg

Кейруш: Роналдо трябва да се раздава повече за Португалия

Националният селекционер на Португалия Карлош Кейруш, който е бивш асистент на Сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед, критикува Кристиано Роналдо и призова звездата на европейския футбол да работи повече и да се раздава повече за националния отбор.


Кейруш нарече своите възпитаници в националния тим "златно поколение", но разкритикува своите играчи, че не показват най-доброто от себе си. Той призова Нани и Роналдо, както Шимао и Маниш, да се раздават повече за Юнайтед и Атлетико
Мадрид. Кейруш заяви за "Maisfutebol": "Те трябва да показват повече. Няма никаква причина защо Роналдо, Нани, Шимао, Маниш, Тиаго да не играят толкова добре за националния тим, както играят за клубовете си. Трябва да спечелиш първо, за да имаш някакви привилегии. Това е златна генерация, която има спечелени трофеи, пари и която може да си купува диаманти. Когато нещата са прости за теб и когато печелиш много пари, понякога си купуваш диамантите преди да си спечелил първата си победа. Трябва да се работи, защото работата стои в основната на всички успехи", съобщи БГНЕС.