19min.bg

Реднап: Павлюченко остава в Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап сложи точка на слуховете, че руснакът Роман Павлюченко може да се тръгне от "Уайт Харт Лейн" през лятото, цитира БГНЕС. "Искам да задържа най-добрите си футболисти. Роман играе добре. Вкара няколко важни гола, великолепен играч, който е способен на много неща във футбола. Има още много да работи, но ако става въпрос за техника, той е футболист на топ - ниво", каза Реднап. Павлюченко вкара победния гол за тима си срещу Уест Хем в срещата от 32-ия кръг на Премиършип.


Победата над лондонския съперник Уест Хям с 1:0 с късен гол на Роман Павлюченко изведе Тотнъм до седмата позиция във Висшата лига на Англия, което трябва да осигури на тима място в турнира за Купата на УЕФА през следващия сезон, ако лондончани продължат с добрите игри. Капитанът Роби Кийн заяви: "Няма причина да не се класираме за Европа, въпреки че линията между зоната на изпадащите и седмото място в лигата е много тънка. Ако успеем да задминем актива от 40 точки, то тогава може да натиснем през следващия сезон. Хари има страхотна репутация. Той дойде и донесе вяра на играчите".


Капитанът на Тотнъм Роби Кийн заяви, че мениджърът на тима Хари Реднап ще изведе "шпорите" до участие е европейските клубни турнири.