19min.bg

Родителите на Стили благодариха на Илиана и другите от гимнастиката

"Огромен респект Паулина Николовa и Илия!
За първи път в живота си виждам родители, които след преживян истински Ад благодарят публично на хората, които според тях заслужават благодарност за развитието на дъщеря им като спортист от световна класа!
Лесно би могло да се направи, ако детето ти е шампион, но да го направиш в момент, в който Адът се е сгромолясал върху теб е признак на ОГРОМНО ЧОВЕШКО ВЕЛИЧИЕ!


И Стилияна носи от вашето ЧОВЕШКО ВЕЛИЧИЕ, затова ще успее, а ние ще продължаваме да сме до нея!
Обичам ви, ВЕЛИКИ ХОРА, Паулина и Илия!
Ето тяхното писмо от днес:
Дългоочакваната олимпиада в Париж приключи.


Поздравления за забележителното постижение на Българската федерация по художествена гимнастика! Специален поздрав към Боряна Калейн и Марияна  Памукова за тяхното изключително представяне.
Пътуването до това мечтано събитие беше изпълнено с предизвикателства, но подкрепата на отдаден екип направи всичко различно. Тази публикация е посветена на онези, които изиграха ключова роля в превръщането на тази мечта в реалност:
Валентина Иванова – втората майка, треньор, ментор и непоколебима подкрепа на Стили през последните шест години. Тя е допринесла за подпомагането на Стили да се издигне над предизвикателствата и е източник на сила.


Илиана Раева – Двигателят на всички успехи и постижения.
Бранимира Маркова – човекът, който вдъхва спокойствие и увереност.
Филипа Филиппова - всеотдаен човек, в името на България, винаги подкрепяща и разбираща състезателките.
Татяна Янчева – Експертът в поддържането на фокус в критични моменти.
Деспа Каталиева – опитен професионалист, който превръща предизвикателствата във възможности.


Савина Ганчева - благодарим ти за подадената ръка и за постоянната подкрепа до последно!
Ина Ананиева- обгрижваща и поддържаща своите клубни състезателки
И за всички физиотерапевти, медицински персонал, кондиционни треньори, хореографи и фотографи, които изиграха жизненоважна роля в това пътуване – вашият принос беше безценен.


Дълбоко сме благодарни на всеки от вас. Не забравяйте, че да бъдеш шампион не означава само титли и медали, но и умения и устойчивост, изградени чрез триумфи и изпитания. Заедно вие оформихте Стили в шампиона, който е днес.
Стилияна, ти си невероятна и силна личност, често наричана стоманената лейди. Отдели време за почивка и отново засияй ярко. Твоето семейство се гордее изключително много с теб и начинът, по който вдъхновяваш толкова много млади хора по света, е разтапящ сърцето. Горе главата и смело напред към нови предизвикателства.
Роднини, приятели и фенове, точно в най-тежкия момент, усетихме вашата подкрепа, разбиране и любов!
Огромни благодарности на всички вас, които помогнахте на Стилияна да извърви своя път до Париж!
Семейство Николови", споделя трогателно Илиана Раева.