19min.bg

Само 100 лева глоба за бясното преминаване на червено от Тити

Константин Папазов бе глобен само със 100 лева за безумното си преминаване на червен светофар. Както 19’ писа Тити бе сниман да профучава на червен светофар само на метри от кръстовището, където живота си загуби Милен Цветков. Както 19’ писа 2 месеца след трагичния инцидент с телевизионния водещ техническата експертиза за катастрофата, довела до смъртта му все още не е готова. Не е ясно какво точно бави компетентните органи, имайки предвид факта, че  произшествието става посред бял ден, на кръстовище с множество свидетели и камери.


 Каскадата на Тити е досущ като тази на Кристиан Николов, която сложи край на живота на Цветков, с единствената разлика, че може би баскетболният треньор не е бил дрогиран.


На видеото, качено в онлайн платформата Гражданите се вижда как Папазов прелетява с бясна скорост на червено, създавайки опасност за всички на пътя. За каскадата си той е глобен със 100 лева и са му отнети 8 контролни точки.  


В същото време стана ясно, че Папазов има фишове с неплатени задължения към КАТ в размер на 3200 лева.  Любопитен е въпросът, защо при толкова много нарушения и глоби той все още управлява моторно превозно средство. Както 19’ вече писа, срещу Папазов има постъпили 11 сигнала за различни нарушения на пътя в онлайн платформата Гражданите.