19min.bg

Секур влезе отзад в ЦСКА

Не е грешка и не става въпрос за артистичните псевдоними на порноактьори. Говорим за потенциални играчи на ЦСКА. От вчера не през централния, а през задния вход на Армията влезе мароканският цСекур.
Той е 22-годишен, роден е във френския град Истр. Секур прави първите си стъпки във футбола в Седан, след това е носил екипа на белгийския Лиеж, а за последно е бил в норвежкия Лилестрьом. Полузащитникът с хард африканско име и мек френски паспорт ще дебютира днес в контролата със Сливнишки герой в Сливница. Секур никога не е живял в Мароко, но има записан един мач за олимпийската формация на африканската държава. Преди две години тежка контузия го вади за 6 месеца от футбола.
Само си представете каква всенародна веселба щеше да настане, ако освен Секур в ЦСКА бяха дошли и твърдият титуляр на полския Кужня (Явор) - Камил Курзалевски, и неуморният китаец Гол Хуй от Аербин. Осведомени обаче смятат, че двамата още влизат в плановете на армейците и през пролетта при тв предаванията на мачовете на екрана ще излиза червена точка.