19min.bg

ЦСКА и Берое ще играят в Пловдив

Спортно-техническата комисия на БФС взе решение мачът между ЦСКА и Берое да се играе на стадион "Локомотив" в Пловдив, съобщи БГНЕС.


От Локомотив Пловдив са изпратили писмено съгласие до комисията мачът на "армейците" да се проведе на техния стадион. Спортно-техническата комисия ще изчака решението на лицензионната комисия за базата на Миньор Перник. Лицензионната комисия ще мине на инспекция утре и ще реши дали "жълто-черните" ще получат разрешение да играят следващия си мач там. Ако това не стане комисията ще се събере извънредно в четвъртък и ще вземе решение къде ще се играе двубоят между Миньор Перник и Левски.


Перничани получиха от комисията и последен срок - до петък 12:00 часа, да се изчистят задълженията за Костадин Хазуров. В комисията са получили писмо от Беласица, че отборът ще картотекира своите футболисти и треньори до 13 август. Комисията взе решение мачът от третия кръг на "А" група между Литекс и Левски да бъде отложен, като допълнително ще се решава за кога. В случай, че това не стане Беласица отпада и ще се играе бараж за влизане в "Б" между Малеш Микрево и Бдин Видин. Родопа е дала категорично становище, че до петък ще картотекира и ще започне първенството.