19min.bg

2024 Високопроходим SUV Audi SQ8 с камуфлажни калници

Audi Q8 скоро ще получи своето освежаване в средата на цикъла. Читателят на Motor1.com Том Райън от Колорадо изпрати нови шпионски снимки, на които е заснет горещият вариант на SQ8, тестван по обществените пътища. Високопроизводителният SUV продължава да носи камуфлаж по предната и задната си част, скривайки обновения дизайн.

Новите снимки дават възможност да се видят отблизо промените в стила на модела. SQ8 ще се отличава с променени фарове, нови брони, обновена радиаторна решетка и променени странични прагове, които ще го позиционират между обикновения Q8 и по-горещия RS Q8, който Audi също ще актуализира. Четирите овални накрайника на изпускателната система разкриват, че този модел е модификацията S Performance.



Все още не сме видели актуализирания интериор на Q8, но не очакваме Audi да направи значителни промени. Последните снимки показват горната част на арматурното табло непокрита, което показва, че компанията може би ще направи само незначителни стилистични промени в салона. Q8 E-Tron, който дебютира по-рано тази година, притежава актуализирано оформление, което с удоволствие бихме видели и в останалата част от гамата.