19min.bg

Брониран Cadillac Escalade може да оцелее от куршуми и ръчни гранати

Канадската фирма за сигурност Inkas представи новия Chairman, новия брониран Cadillac, от последното поколение Escalade. Създаден, за да отговори на високите стандарти на - както се досещате - председателите, той е оборудван с най-богатия и индивидуален пакет за автомобили на компанията до момента. Това означава, че той е още по-изпипан от бронирания 2021 Escalade Inkas, пуснат през юни.

VIP салонът обещава първокласни довършителни работи и изискана тапицерия с индивидуални шевове. Таванът е повдигнат на 5 инча и е оборудван с високотехнологична осветителна система, за която се твърди, че съживява енергията в движение. (Това ще се хареса на всеки предприемач. ) Капитанските седалки също имат контрол на температурата и вградени системи за масаж за малко повече комфорт.



 Освен това в купето има автоматична преграда за водача с телевизор, изискана аудиосистема с 19 високоговорителя, редица дисплеи и няколко удобни сгъваеми масички. Обновената система за управление на автомобила пък ви позволява да управлявате всичко с натискането на един бутон.


"Екипът на Inkas има честта да добави брониране с висока степен на сигурност към последното поколение Escalade и да подобри и без това пищния интериор с усъвършенствани функции и персонализирани детайли, съобразени с предпочитанията на всеки клиент", казва в изявление съоснователката и председателка на Inkas Маргарита Симкин.

Автомобилът също е изключително здрав. Той е изцяло покрит с дискретна, лека броня, която според съобщенията осигурява "пълна периметрова защита". Окачването и структурните компоненти също са подсилени, но според Inkas автомобилът запазва забележително плавното си движение.