19min.bg

Samsung M3510 Beats: лек и музикален

Samsung представиха новия си компактен музикален телефон Samsung M3510 Beats, за разработката на който ви съобщихме през юли. Новото устройство се отличава преди всичко със скромните си размери (дебелината на корпуса му е само 9.9 мм, а теглото 68 грама) и разнообразни музикални функции.


Налице са специализирани бутони за по-лесно управление на плеъра, разположени под 2-инчовия QVGA дисплей, музикален процесор DNSe, осигуряващ триизмерен звук, както и автоматичен екуалайзер. Samsung M3510 Beats е с вградена функцияу Motion Control, позволяваща бързо изпълнение на действия, най-често използвани при работа с музикални файлове. Благодарение на тази функция управлението на медиа-плеъра е максимално опростено: например за начало на възпроизвеждането на запис е достатъчно само два пъти да натиснете дисплея, а за да превключител телефона в беззвучен режим, е достатъчно да го обърнете с екрана надолу.


Освен това новият телефон на Samsung поддържа услуга, позволяваща откриването на названието на допаднала ви песен и името на изпълнителя й. Сървърът Shazam обработва кратък откъс от песента, идентифицира я и изпраща на потребителите всичката информация за нея.


Сред останалите по-интересни екстри на Samsung Beats са FM радиото с RDS, 2-мегапикселната камера, 60MB вградена памет и microSD слот за карти с памет. Телефонът работи в трибандови GSM мрежи и издържа до 250 часа в стендбай режим, 3 часа разговори и до 18 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика.