19min.bg

ДА! Музей при готвене на служебно правителство

Локацията е злато, а разположеният в една от най-хубавите градини на София – на Археологическия институт рестобар Музей винаги е актуален. Особено, когато се готви служебно правителство, въртят се рулетки или има друга повишена активност при президента и в неговата администрация. Кандидати и техните пиари и други съветници се настаняват и бистрят с часове бъдещите и вече протеклите срещи и разговори, преговори и договорки.

Последния път се отзовахме неласкаво за това заведение поради неприятно обслужване. При посещението ни около връчването на папката с Кабинета Горица обаче се оказа, че то е подобрено.

Оценихме и някои свежи идеи, които и опитахме като офертата салата Цезар да се поднесе със сьомга. Намерихме и други предложения, които сигурно ще се върнем да опитаме в многото части на менюто – от салатите през предястията, пастите, пиците и основните.

Наоколо в прекрасната градина с абсолютно автентични археологически артефакти в нея зърнахме и някои вечни фигури – постоянно присъствие в Министерския съвет, от когото и да се председателства той.



Борис Ангелов