19min.bg

ДА! Сутерен с прекрасна градина

Едва ли си представяте, че на самата ул. Солунска може да има едновременно просторна, добре аранжирана и приятна градина, при това с водна атракция. Обаче точно това е налично в безистена, през който от оживената търговска улица, на 2 крачки от бул. Витоша в посока жълтите павета. Сутерен е сравнително нов бар.

Известна марка японски джин е сложила отпечатъка си навсякъде. Комбинацията му с тоник е доста добра, защото сам по себе си има нещо специфично във вкуса. И декорацията определено пасва на терена. Истинско разхищение в най-голямата жега, която отново ни очаква от понеделник в София - 35 градуса на сянка според синоптиците, е да има, макар и малък, басейн/езерце и да се използва само за красота. Но това е то съвременният екстериорен дизайн. В старософийски двор.

Обслужването е добро. Барът на бара е достатъчно добре зареден. И спокойствието - нещото, което най-много липсва в милионния град, е гарантирано. Най-добрата компания за едно-две малки, големи или още по-големи след работа. Или за излизане във вечерите, които вече са нормално прохладни.



Борис Ангелов
 


Снимка:GoGuide.bg