19min.bg

Класическото бомбе отново е хит през лятото

Класическото бомбе отново е хит през това лято. Интересното този път е, че за разлика от миналите сезони то е по-олекотено и ефирно. Тук разнообразието в цветово отношение е много богато, липсва кичозност и прекалена натруфеност. Аксесоарите към него са копринени кърпи, а багрите, които преобладават са белите, бежавите, черните и класическо сините.
Популярни за комбиниране са големите брошки и каишки от естествена и синтетична кожа. Унисекс моделите бомбета дават сравнително по-елегантен и изчистен вид. През сезон пролет-лято 2010 различните разновидности на шапките ще преобладават в мъжките облекла. Такива с тенденциите, които бяха представени на изминалата седмица на модата в Берлин организирана от компанията Мерцедес-Бенц.


 


Цветята като част от тоалета


 


Живите цветя се налагат като част от тоалета от повечето японски дизайнери. Те разчитат на орхидея, роза и слънчоглед. Трите елемента трябва да са вплетени към прическата. Някои от моделите облекла включват живи цветя, а модни къщи като Hermes, House of Holland налагат този аксесоар в повечето от своите колекции.