19min.bg

Лъжите в нас тръгва от 22 февруари


Новите БГ сериали стартират на 22 февруари. Семейната драма Лъжите в нас ще направи своя дебют по Нова в 20ч. с драматичната история на заможната фамилия Шейтанови, белязана от болезнени събития и непростими тайни. Миналото ще застигне героите неусетно и ще ги изправи пред тежки избори, мъчителни истини и душевни терзания.


 


Харизматичните актьори Емил Марков, Радина Думанян, Диана Димитрова, Орлин Павлов, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов ще вдъхнат живот на многопластовите персонажи. В 22:30 ч. с четвърти сезон се завръща и криминалната драма Братя. Зрителите ще разберат как ще се промени светът на героите на Христо Шопов, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Алекс Иванов, Искра Донова, Лора Христова, Мартин Димитров, Тигран Торосян.


 


Към силния актьорски състав на продукцията се присъединява и талантливата актриса Неда Спасова. Каква роля ще изиграе образът й в живота на останалите герои и пред какви нови предизвикателства и обрати ще трябва да се изправят те, предстои да стане ясно в края на месеца.