19min.bg

Млада сира за Трифон Зарезан във Flowers

Младо вино от нашумелия сорт Сира, направено от престижната изба Загрей, е хитът в програмата за Свети Валентин на ресторант Flowers. Това е едно от многото предложения от енотеката на заведението, което се намира на върха в комплекс Лабиринт, метростанция Западен парк.
Домакините от Flowers са избрали точно младата Сира на Загрей за специалното си меню, подготвено за 14 февруари. Тя е характерна с приятен и пикантен, леко пиперлив вкус.
Наред с рубиненото вино, ще се сервират изпечени на място домашни хлебчета с чубрица и маслинова паста, букет от свежи салати с френско козе сирене Риблер и прошуто, пилешко филе с хрупкава коричка от пармиджано и маскарпоне с гарнитура от лингуини, палачинки с бял шоколадов мус, ароматни ягоди, боровинки и италиански сладолед. Всичко това за 46 лв. куверт.
Танцова двойка, която не отстъпва на звездите от VIP Dance и Dancing Stars ще забавлява гостите със страстно латино, а най-романтичните гости ще могат да вземат бърз урок по салса или румба. За останалите изкусен илюзионист е намислил цял арсенал от фокуси и трикове.


Телефони за резервации: 8100183, 0877666717.