19min.bg

Сериен убиец в САЩ скицира лицата на жертвите си в затвора

01/03


Потресаващите видео признания на "най-масовия сериен убиец" в историята на САЩ са публикувани, след като 79-годишният Самюел Литъл призна, че е убил 93 души между 1979 и 2005 г. и започна да скицира лицата на жертвите си в затвора. ФБР потвърди връзката му с 50 от убийствата, но разследващите смятат, че всички признания на Литъл са достоверни. Разследващите пуснаха и скици, изготвени от Литъл на хора, за които той твърди, че е убил.

   Литъл излежава доживотна присъда от 2014 г., след като беше осъден за три от убийствата в Лос Анджелис между 1987 и 1989 година.



Голяма част от смъртните случаи първоначално са били описани като смърт от свръхдози или случайна смърт без установена причина. Част от телата не са били открити, уточнява ФБР.

Самюъл Литъл е бивш боксьор, познат и под името Самюъл Макдауъл. Той бил арестуван за първи път през 2012 г. в център за бездомници в Кентъки и екстрадиран в Калифорния заради участие в афера с наркотици. Там бил уличен чрез ДНК-проби в убийствата на три жени в Лос Анджелис между 1987 и 1989 г. И трите били пребити и удушени.
 


Виж видео ТУК!