19min.bg

СИНЬО ЛЯТО

01/03

Безспорно синьото е цветът, който създава най-морско настроение. Това лято хит е светло тюркоазеното, но догодина се очертава то да „потъмнее“. Световните дизайнери вече представиха колекциите си за лято 2010. А в тях на почит е така нареченото кралско синьо.


Мис Ивайла Бакалова е сред най-големите ценители на „момчешкия цвят“. Тя притежава ризи, бански, рокли, топове и много други дрехи и аксесоари в различни нюанси на синьото.


Светло тюркоазеното придава много женственост и нежност на официалните тоалети от коприна или сатен. Пайнерката Гергана избра за участието си в Лондон точно такъв тип рокля. При спортните модели от памучни материи, този цвят изглежда много сладурски. Те са подходящи за ежедневието. Дори може да се комбинират с високи обувки, а не с джапанки или гуменки. Ако искате да изглеждате като истински бонбон, докато се разхождате по магазините, купете си мини гащеризон като на фолкпевицата Лиана. Той е доста подходящ за летните жеги, а тя определено е в крак с модата, пардон – на токчета с модата.