19min.bg

Телепатията – оръжие при военни операции

Телепатия - способността да се четат мисли, да се предсказва бъдещето и да се виждат неща, без да се използват нормалните сетива, е използвана при важни военни операции, съобщава occultism.biz. Първите военни лаборатории, в които са вземани сведения от телепати, са били разработени в САЩ в края на XX век. Доказателствата, получени от изследвания на учени в Сан Франциско, са накарали американските, а по-късно и руските разузнавателни служби да се включат в битката за психично надмощие.


Така например докато съюзническите сили унищожават режима на Саддам в Ирак по време на операция Пустинна буря през 1991 г,, в Америка се води друг вид война. Задействана е тайна американска част във форт Мийд край Вашингтон. Това е операция Старгейт - строго секретна част с необичайна задача - да шпионира врага с помощта на телепатията. Задачата е била да се открие местонахождението на ракети Скъд.


Агентите били обучени в различни начини на визуализиране или виждане от разстояние на различни цели. Те правели точен чертеж на това, което виждат в мислите си.