19min.bg

TV 7 чества 7-ми рожден ден с уникална заря

По случай седмия си рожден ден, TV7 ще подари на почитателите си уникална цветна заря, която ще избухне смело не след залез слънце, а преди обяд. Тържественият момент медията ще сподели на 7 ноември в 11,15 ч. на площад “Княз Александър 1”.

"Първите 7 години са вече зад гърба ни. Седем години на непрекъснато развитие и възход. Седем години, в които израснахме със своите зрители - млади, активни, целеустремени и амбициозни. Седем години, в които поехме по много нови пътища, водени от страстта за телевизия, дързостта да сме различни и иновативни и амбицията да бъдем лидери. Седем години, в които пораснахме и пресътворихме TV7", обобщават работата си досега от медията.


Едно от лицата на медията николай Бареков ще пропусне празника. Той е в САЩ от седмица и ще се връне с материал за президентските избори в страната.


TV7 е телевизия с национални ефири, която стартира излъчването си през месец ноември 2005 г. От 23 януари 2010 г. TV7 започна ефективно разпространение на програмата си и освен по кабел и сателит, телевизията има ефирно покритие в 58 български града, като програмата, която разпространява, е с изключително високо техническо качество и е произведена, обработена и излъчвана изцяло в цифрова среда. 


TV7 има 24-часова програмна схема, насочена към широка аудитория и предлага разнообразен подбор на филми и сериали, вкл. собствени български сериали, висококачествени новинарски емисии и разнородни публицистични и ток шоу предавания.TV7 притежава и детския телевизионен канал Super7, който е първият български, излъчващ програми, предназначени за деца и юноши. Адаптирана на български език, с високо съдържателно и техническо качество, детската програма на Super 7 преследва не само чисто развлекателни, но и образователни цели .От март 2012 TV7 излъчва програмата си във формат 16х9.