Свързани новини

18.06.2009 15:05

Сър Боби Чарлтън: Офертата на Реал за Роналдо е "вулгарна"

Видян 2308 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Великият Сър Боби Чарлтън смята, че Кристиано Роналдо ще съжалява един ден, че е решил да си тръгне от "Олд Трафорд" и добави, че сумата от 80 милиона паунда предложена за него е "вулгарна", информира БГНЕС.


Сър Боби заяви, че мениджърът Сър Алекс Фъргюсън ще намери лесно заместник на португалското крило. Световния шампион с Англия от 1966 година каза това по време на пресконференция в Китай, на която стана ясно, че Юнайтед има нов партньор в лицето на китайската компания за електорника Айго. Легендата допълни: "Това са много пари, това наистина е лудост! Ако искаш да участваш в състезанието, трябва да платиш цената... това на мен ми изглежда малко вулгарно. Като оставим настрани бизнес аспекта, аз съм уплашен. Ние имаме отговорности към нашата компания и нашите фенове, които подкрепят Манчестър Юнайтед, а явно вече е решено Роналдо да си тръгне. Не се знае обаче дали решението е правилно, докато не започне новия сезон. Това е огромна сума пари. Ние ще ги използваме правилно и ще направим нашия клуб много по-силен".
Чарлтън, който има 249 гола в 758 мача за "червените дяволи" в периода 1956-1973 година, смята, че Роналдо ще съжалява един ден за този свой ход. Той добави: "Кристиано е велик играч. Той е при нас от пет или шест години и определено мога да кажа, че се разви много. Аз смятам, че един ден той ще погледне назад и ще си каже, че най-добрата част от своята кариера е прекарал в Юнайтед. Това бе страхотно време за него, както и за клуба ни. Ние обаче не сме женени един за друг, убеждавахме го около година да остане, но той сега си тръгва и ние трябва да гледам напред". Чалртън завърши с думите: "Роналдо ни напуска, защото е младо момче, което мечтае да играе за Реал Мадрид, така че ако трансферът стане факт, то това ще бъде с нашата благословия. Кой ще го замени? Аз ще оставя това на Сър Алекс. Той има око за играчи, взима смели решения и затова има толкова успехи. Не знам кой ще бъде този играч, но ще бъде футболист, който заслужава да носи екипа на Манчестър Юнайтед".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци