23.10.2008 18:41

Бербо с номинация за дрийм тима на света

Видян 1392 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Капитанът на националите Димитър Бербатов попадна сред 55-те футболисти, номинирани за символичния сборен отбор на света, който ще бъде определен на 27 ноември, разгласи Международната асоциация на професионалните футболисти. Бербо е включен в дрийм тима за изявите му в Тотнъм до лятото, когато бе трансфериран в Манчестър Юнайтед.


Класацията е определена с тайния вот на 45 000 играчи, които принадлежат на 42 организации. С 21 номинации Премиършип е първенец по представители в отбора на света. Следвана Примера дивисион с 18 кандидата за тима. На трета позиция е италианската Серия А, а четвърта е германската Бундеслига с 4 футболисти. Русия получи 2 номинации, а Шотландия и Португалия имат по 1. Отборът на Барселона е представен от цели 9 състезатели. Следват Челси с 8, Манчестър Юнайтед със 7, Реал Мадрид с 6, Милан с 5. Байерн (Мюнхен)


с 4, Арсенал с 3 и Ливърпул и Интер с по 2. Европейският шампион Испания пък е първенец сред националните отбори също с 9 кандидати. След Ла Фурия е Италия с 8 номинации, Англия с 6, Бразилия, Аржентина и Франция с по 4, Холандия с 3, Германия и Русия с по 2, а България, Полша, Сърбия, Чехия, Швеция, Гана, Кот’Д Ивоар, Того и Камерун са представени с по 1 футболист.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 14 юли 21:00ч.

Странният случай с Бенджамин Бътън

Режисьор: Дейвид Финчър
В ролите: Брад Пит Бенджамин Бътън Кейт Бланшет Daisy Тараджи Хенсън Куини

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Пригответе се за напрегнат и емоционален ден

Пригответе се за напрегнат и емоционален ден. Възможно