Свързани новини

04.11.2008 10:33

Хамилтън: "Състезанието бе сред най-тежките в живота ми!"

Видян 1518 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Състезанието в Бразилия беше едно от най-тежките в живота ми. Нямам думи да опиша чувствата си“, обяви Люис Хамилтън, който стана най-младият шампион в историята на Формула 1 след драма на пистата в Сао Пауло.


"Когато пресякох финалната линия, не знаех дали съм спечелил титлата, или не. От боксa ми казаха чак на първия завой и аз просто изпаднах в екстаз. Невероятно е, не мога да повярвам какво се случи. Преди да завали дъждът се чувствах чудесно, въпреки че ми беше малко трудно да се задържа пред Фетел. След като той ме задмина, ми казаха, че просто трябва да си върна позицията и не мога да повярвам как на последния завой успях да мина пред Глок. Точно преди това от бокса ми казаха, че трябва да го направя, до този момент гонех Фетел“, допълни Люис, който се нуждаеше от 5-то място и зае именно него в последните метри. 2 завоя преди края той бе на шеста позиция, която щеше да го лиши от триумфа, но Тимо Глок загуби контрол и бе изпреварен от Фетел и новия шампион. Конкурентът му Фелипе Маса изпълни своето и завърши втори, следван от Алонсо и Кими Райконен, който с третата си позиция осигури на Ферари титлата при конструкторите. „Направих всичко, на каквото сме способни, но и то не бе достатъчно за титлата. След финала останах много разочарован и емоциите ми се объркаха напълно, когато Люис изпревари Тимо Глок“, каза от своя страна големият губещ от разигралата се драма Фелипе Маса.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец