30.11.2008 18:21

Левски зимува на върха

Видян 1487 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицешампионът Левски успя да се възползва от фаталната грешка на ЦСКА (2:2) срещу Локомотив (Мездра) и изпревари армейците на върха в "А" група с 1 точка. Играчите на Емил Велев успяха да победят Пирин Благоевград с 2:0 и по този начин ще зимуват на футболния трон, което прогнозира наскоро Гонзо.
Двата гола за успеха на Левски отбеляза именно Георги Иванов, който бе оставен резерва през първата част. След победата, спортно-техническият директор на сините Даниел Боримиров благодари на феновете и на футболистите на тима. ''Искам да благодаря на всички наши фенове, които ни подкрепяха от началото до края, и че вярваха в нас. Радвам се, че планът, по който действаме ни донесе успех. Левски затова е голям клуб и отбор, защото ние сме едно цяло. Благодаря на всички момчета, че се стараеха през този полусезон и направиха от невъзможното – възможно'', подчерта Боримиров. Вечните съперници от ЦСКА ден преди победата на Левски се издъниха нелепо в Мездра. Йордан Тодоров (59 и 75 мин.) на два пъти бе точен за шампионите, а в 72-ата минута Саша Симонович успя да изравни. В истинска драма се превърнаха последните минути, кагото отново сръбската звезда на домакините оформи крайното 2:2. В Пловдив Ботев и Локомотив също извъртяха 2:2, а Беласица спечели втора победа в "А" група след успех над Сливен с 2:1. Изпадналият в тежка криза Вихрен победи Черноморец в Бургас с 3:1, с което показа, че привличането на Драголюб Симонович е добър ход на Коко Динев.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей