Свързани новини

14.02.2009 11:31

Колоездач тренира при -5 градуса с барабаниста на група Д2

Видян 2477 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

20-годишният младежки национал по колоездене Борислав Иванов тренира тези дни в София при температура от минус 5 градуса, заедно с барабаниста на популярната група Д2 - Явор Александров, съобщиха от пловдивския КК Цар Симеон Рея 96.


Двамата навъртат ежедневно над 100 километра. Вчера Борислав и Явор първо караха по околовръсното шосе на София за ужас на премръзналите минувачи. След това тандемът се пусна по бул. Цариградско шосе в посока Пловдив и стигна чак до Ихтиман, където направи няколко тежки изкачвания по височините на местния Балкан. В сряда пък Иванов, който заради студентските си изпити, се готви в родната София, сам пристигна в Пловдив, за да се види със съотборниците и главния треньор на клуба си Петър Павлов. В това нямаше да има нищо неестествено, ако бегачът не бе дошъл под тепетата направо с велосипеда си от София. "Какво толкова, че съм дошъл с колелото. Та това са само някакви си 150 километра, не е чак толкова много. Иначе времето не ме бърка много-много, какво да правя, като е много студено? Аз трябва да си навъртя планираните километри. Нали сме в подготовка, а състезанията идат", коментира Борислав Иванов. Колоездачът обаче няма да има компания на тренировките днес, защото Явор Александров и неговата група Д2 гостуват в Пловдив. Днес групата дава благотворителен концерт в Клуб "Петното".


"Явор ме покани на концерта, но аз няма как да дойда в Пловдив за тази тяхна изява. Иначе той, освен отличен барабанист, е и отличен състезател. Бил е дълги години колоездач на ЦСКА и от там са знаем много добре. Нали и аз бях в ЦСКА, преди да премина в отбора на Цар Симеон Рея96", коментира Иванов. "Явор твърдо е решил да се върне в колоезденето след годините отсъствие. Сега го убеждавам да дойде и да кара за пловдивския клуб и той може и да се съгласи. Дано треньорът да го вземе", допълни младият състезател. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци