Скалата и майка му

Свързани новини

19.10.2023 15:09

Скалата подари на майка си Ford Everest Titanium 2023 за 75-ия й рожден ден

Видян 2387 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В стоплящ сърцето, неочакван, жест, Дуейн Скалата Джонсън, обичаният холивудски актьор и бивш професионален борец, наскоро подари на майка си, Ата Майвия, чисто нов Ford Everest Titanium от 2023 г. за нейната 75-та годишнина. Този щедър и трогателен акт на любов демонстрира дълбоката признателност на Скалата към жената, която е била негова опора по време на невероятното му пътуване към славата.

Скалата, известен с харизматичното си присъствие както на екрана, така и извън него, сподели стоплящия сърцето момент в социалните мрежи. Публикацията бързо събра милиони харесвания и споделяния за часове.




В емоционална публикация в Инстаграм Скалата изрази благодарността и любовта към майка си Ата Майвия, която го е отгледала като самотен родител. Той написа: „Изненадах майка ми с нова кола на 75-ия й рожден ден. Честита 75-та, мамо! Заслужаваш го. Любов, Д.”




Самият подарък, Ford Everest Titanium от 2023 г., е SUV от най-висок клас, известен със своите луксозни характеристики, просторен интериор и авангардни технологии. Превозното средство е символ на признателността на Скалата за непоколебимата подкрепа и любов на майка му през годините.

Самата Ата Майвия, бивша професионална кеч промоутърка, винаги е оказвала значително влияние в живота на сина си. Тя изиграва съществена роля в оформянето на неговия характер, работна етика и решителност, което в крайна сметка го превърща в една от най-успешните и обичани фигури в развлекателната индустрия.




Жестът на Скалата не само докосна сърцата на феновете му, но и вдъхнови мнозина да изразят любовта и признателността си към собствените си майки.

Този жест на Скалата напомня, че без значение колко сме заети или успешни, важно е да отделим време, за да покажем признателност и любов към хората, които са били до нас. В свят, често изпълнен с негативизъм, истории като тези служат като фар на надежда и свидетелство за непреходната сила на любовта и семейните връзки.




Докато Скалата продължава да вдъхновява и забавлява света със своята невероятна личност, подаръкът за майка му служи като напомняне, че зад всеки успял човек често стоят родители и близки, които са изиграли важна роля в тяхното "житейско пътуване". Мълчаливият акт на щедрост на Скалата не само изненада света, но и послужи като красива почит към жената, която му помогна да стане глобалната икона, която е днес.




Изненадващият подарък на Дуейн Джонсън за майка му, Ата Майвия, на нейния 75-и рожден ден е напомняне за важността на семейството и благодарността. Скалата продължава да вдъхновява феновете си не само чрез невероятните си постижения, но и чрез действията си на доброта и щедрост.


Източник: carmagazine.tv



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци

Не се ядосвайте от дребните неудачи

Не се ядосвайте от дребните неудачи, денят всъщност