16.09.2008 12:55

Мадона слиза с хеликоптер на Яз

Видян 1430 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голямата американска попзвезда Мадона ще слезе с хеликоптер на плажа Яз в черногорския курорт Будва и така ще започне своя концерт. Два дни по-рано тя ще отседне в хотела Сплендид заедно със своя екип.


Подготовката около концерта на Мадона е в разгара си, а организаторите полагат всичко от себе си, за да предоставят на онези, които на 25 септември ще присъстват на музикалното събитие незабравима вечер. Сензационно кацане с хеликоптер направи и известната сръбска фолк певица Лепа Брена, но за публиката в България и това стана преди почти 20 години уточняват организаторите. Въпреки че не е оригинална идеята по този начин да започне концерта, сензацията на изявата на Мадона ще бъдат пиротехническите ефекти, които до сега екипът на звездата не е правил. Организаторите още припомнят, че входовете ще бъдат отворени в 18 часа местно време (19 часа българско време), а хората отговарящи за мерките за сигурност ще се постараят никой да не внесе фотоапарат. Както съобщават организаторите ще бъде строго забранено да се фотографира и записват песните от концерта.
Преди няколко дни започна поставянето на бекстейджа на подиума на Мадона и определяне мястото за концерта. На 20 септември ще започне изграждането на сцената. Като цяло това ще бъде малък град. Сцената ще бъде широка 90 метра, дълбока 50 и висока 2.5 метра и в продължение на пет дни 250-членният екип на Мадона и още 300 местни работници ще поставят сцената, докато 200 местни и чужди организатори ще следят всяка тяхна стъпка. Оборудването пристига в неделя в Будва с 50 камиона, а техниците ще пристигнат с 18 автобуса. Повече от 100 работници миналата седмица започнаха да подготвят терена за концерта от 73 000 кв. м.. На това пространство ще бъдат поставени четири кули за осветление. Мадона поиска два огромни агрегата за ток, а за нейния екип 6 голф коли. Подготовката на бекстейджа, какъвто до сега не е виждан в този район продължава вече няколко дни. Работниците са задължени да построят две изцяло обзаведени стаи с огромни бани. Те са резервирани за Мадона и децата й. Отделно от това ще бъдат комплектовани и оборудвани 25 офиси.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог