Свързани новини

21.12.2020 09:23

Родените през 1975 - 85г. най-силни след новата Витлеемска звезда днес

Видян 8643 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За първи път от 2020 г. ще видим онова, което древните хора са зърнали в небето и са го нарекли Витлеемската или Пътеводната звезда при раждането на Исус. И тогава, като сега, е имало Велик съвпад. Ще обясним кой и защо ще усети най-силно и, ако е бил добър и справедлив, ще спечели най-много от случващото се, а няма да се превърне за него в нещо като Второ пришествие и Страшен съд.

Вече споменахме, че чувстващите често неразбиране за авангардните си идеи и големите си планове Водолеи, които рядко обръщат внимание на тази особеност на тяхната зодия, внезапно ще усетят внимание и оценка за проектите, които кроят или по които действат.  

Всички имаме щастието да наблюдаваме нещо, което рядко се случва на хората - да наблюдават една 200-годишна промяна с преминаването от доминацията на Земята към Въздуха и техните знаци.

Така астролозите вече определят Велик съвпад - онова, което се случва веднъж на 20 г., и Велика промяна - онова, което ни е съдено да преживеем веднъж на 2 века. Последното е просто нов начин на живот. Нещо много повече от "новото нормално", което ни е писнало да ни повтарят в новините. Не става въпрос за някакви си маски, а за изцяло различен живот.

Първо ще имаме време на навлизане в Ерата на Водолея и ще попаднем изцяло в нейната власт, когато Плутон влезе в зодията през 2024 г. Тогава вече ще имаме силно усещане за промяна. "Вероятно посоката на развитие ще бъде към космоса или непознатия ни почти световен океан, откъдето всъщност идва животът, а значи и ние на тази планета", прогнозира американският астролог номер 1 Сюзан Милър. А футуролозите са съгласни с нея.

Защо според експерта най-мощно влияние и най-добро място ще си намери поколението, родено между 1975 и 1985 г. Защото тези хора са се появили на света в шлейфа на 1980 г., когато Юпитер и Сатурн временно излизат от 200-годишния си танц в елемента Земя, за да влязат за малко във Въздух като Великият им тогавашен съвпад е във Везни.

Какво се появява тогава? Всичко онова, което навлезе в живота ни, за да го определи за следващите години - персоналният компютър в дома и офиса, роботите и изкуственият интелект, интернет и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.12.2020 02:40

    Витлеемската звезда е бил космически кораб, влъхвите извънземни . Не трябва да се бъркат Юпитер и Сатурн с извънземен космически кораб.

RSS

Най-нови

Ирански прелести

Ирански прелести: Фото на деня

Ирански прелести: Фото на деня

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.