19.04.2010 13:20

Ограбиха фондацията на Вера Кочовска

Видян 5054 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Подобно на Ванга, и Вера Кочовска от години събира средства чрез едноименната си фондация за изграждане на "храм на здравето" - клиника за лечение със стволови клетки край Плевен.


„Политици ограбиха парите на фондацията преди години. Задигнаха огромна сума, дарена от японското императорско семейство за построяването на клиниката. След това, когато майка беше най-зле, същите тези хора не й се обадиха да я попитат как е и дали има нужда от помощ. Явно ги интересува само това, което могат да отмъкнат. Оттогава обаче със сумите се разпорежда единствено мама“, сподели за Супер 19` дъщерята на ясновидката - Десислава.


През лятото на 2005 година Вера претърпява инцидент - чупи крака си, след което дълго време остава прикована на легло. Оттогава и делата с фондацията са замрели.


„Клиника ще има, не се притеснявай“, успокоява я Вера. “Аз, разбира се, й вярвам, само дето не разбирам как това ще стане като не се прави нищо по-въпроса“, разказва 28-годишната студентка.


Като неоспорим феномен, Кочовска знае, че ще се пребори и един ден клиника за лечение със стволови клетки в Плевен ще има. Въпросът обаче е каква цена ще трябва да плати.


„На Ванга, която построи църква, й вземаха душата, а на мене здравето ще ми вземат за това“, казва лечителката, която отскоро може да се движи сама. Дъщеря й Деси опроверга спекулациите, че майка й е нелечимо болна и че двамата с брат й Николай не ходят да я виждат. „Майка се чувства много по-добре, но избягва да се претоварва“, каза още тя.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.