Свързани новини

04.03.2009 15:47

Отново протести на работниците от "Кремиковци"

Видян 1784 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Протести в защита на "Кремиковци" и на работните си места започват отново от 9 март в предприятието, заяви за БГНЕС лидерът на КТ"Подкрепа" Людмил Павлов. Той уточни, че в специално писмо до министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров от "Подкрепа" са поискали държавата да определи ясно позицията и намеренията си за комбината, но до днес това не се е случило.


"Украинската фирма-кандидат за оператор на заводите се оттегли, не знаем как са протекли в събота и неделя разговорите с бразилската компания, и какво смята Министерството за "Кремиковци", допълни Павлов. Протестът на 9 март ще се води от двата синдиката – "Подкрепа" и КНСБ. Той ще започне в 8 ч. от предприятието, след това до храм-паметник "Александър Невски" по маршрута, където се провеждаха и предишните протести на кремиковските работници. Павлов каза още, че заплати в комбината са изплащане до октомври и само част за ноември 2008 г.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак