Свързани новини

29.01.2019 13:01

Бетонираха дървета на варненска улица

Видян 1486 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Варненец сигнализира за безпрецедентно бетониране на дървета по варненската улица „Баба Тонка“, която от месеци е в ремонт.



От снимките, публикувани в социалните мрежи, ясно личи, че растенията остават без никаква почва. Работниците изливат бетона направо в участъците, където има дървета.



Борис Ангелов, чийто снимки будят възмущение, пише: „Някой има ли идея кой кретен измисли това брезичките по «Баба Тонка» да бъдат загърлени с бетон? Изобщо въпросният има ли някаква идея колко биха изкарали така дръвчетата?“



Moreto.net припомня, че основният ремонт на улицата възлиза на стойност над 650 000 лв, без ДДС. Първоначалната стойност е била 777 хил. лева без ДДС, но според подписания през ноември миналата година анекс към договора сумата е редуцирана. Като причина се посочва отпадналата необходимост от изпълнение на ВиК мрежи. Тази дейност щяла да се изпълни от "ВиК" ООД-Варна.



Изпълнител е ДЗЗД "Черно море 2016", като договорът е от май 2018-та година. Дейностите трябва да приключат в края на тази година.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 песимист 30.06.2019 14:08

    „...Изобщо въпросният има ли някаква идея колко биха изкарали така дръвчетата?“ Идеята на мръсника е да изкарат колкото може по-малко!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.