17.03.2009 18:57

Овчаров: "Управление без БСП е невъзможно!"

Видян 2029 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"В условия на тежка финансова криза най-тежко за страната би било да затъне в хаоса на безвластието" Това каза председателят на Комисията по бюджет и финанси в парламента Румен Овчаров по време на визита в Търговище, предаде БГНЕС.


Според Овчаров, това може да се случи ако се позволи на хора да си правят импровизации с властта и управлението на държавата. "Имаме много сериозен аргумент да кажем, че сериозно, стабилно, разумно, отговорно управление на България, без БСП, на този етап, просто не е възможно” – заяви Овчаров и уточни: "Не съществуват други варианти”.
Относно твърденията, че протестите на полицаите се политизират, Овчаров коментира, че може да даде само лично мнение. Все пак той сподели, че ситуацията действително много сериозна. Според него, обаче има данни и за сериозен ръст на заплатите на служителите в МВР. "Трябва малко да се по събудим! Малко да се осъзнаем! България е в криза” – заяви Румен Овчаров и призова хората да се подготвят да чуват и лоши новини. "Не трябва да живеем с илюзията, че някъде има голяма торба пари, която трябва да бъде раздадена! Няма такава торба" – обясни още Овчаров. Той обясни, че приходите в бюджета през първите два месеца на годината показват сериозна тенденция за неизпълнение на приходната част. Според него вече има сериозна опасност да не могат да се изпълнят вече планирани ангажименти.
"За това аз като председател на комисията по бюджет и финанси няма да подкрепя по никакъв начин неразумни увеличения на заплати" – категорично отсече Овчаров. Той окачестви исканото 50 процентно увеличение, като абсурдно.
Председателят на бюджетната комисия завърши с твърдението, че протеста на полицаите не бива да се подценява и трябва да се проведе сериозен разговор за това какви са реалните възможности.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Американският президент Джо Байдън ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева