Свързани новини

25.03.2009 17:10

Станишев: Поставям слаба оценка на Бойко Борисов и екипа му

Видян 1957 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поставям оценка слаб на Бойко Борисов и екипа му за снощния дебат, заяви премиерът Сергей Станишев, в отговор на въпрос на БГНЕС как оценява спокойното поведение на опонента си - лидера на ГЕРБ и кмет на София след снощното им участие в телевизионния дебат, предаде БГНЕС.


Станишев е в Пазарджик на посещение в най-големия на Балканите завод за производство на хартия и плакати "Дуропак- Тракия-папир" -АД. Той заяви, че за зрителите е било видно, че има голяма разлика между ГЕРБ и БСП. Според него, опонентите му нямат план за измъкване от кризата. На въпрос на БГНЕС това означава ли, че ГЕРБ не могат да се научат да управляват, премиерът отговори, че всеки може да се научи, но важна е скоростта, с която го прави и това да не е на гърба на управляващите. Станишев подчерта, че екипът на ГЕРБ не е бил подготвен, а дебатът не е бил добър, тъй като не се е водил от лидерите, а от експертите. Премиерът потвърди, че лично той е предложил на финансовия министър Пламен Орешарски, да бъде водач на някоя от листите за парламентарните избори. Той подчерта, че се гордее с предложението си и определи Орешарски като един от най-добрите министри в икономическия ресор в Европа. "В условия на криза е много важно да се знае коя политическа сила какви програми предлага. Правителството и БСП имат много ясен и агресивен план, който изпълнява", подчерта премиерът и заяви, че от програмата на ГЕРБ не е чул нищо конкретно. "В тяхната програма няма алтернатива, има откъслечни идеи, които няма да се справят със сложността и комплексността на проблемите", обясни Станишев. Някои от идеите на ГЕРБ премиерът определи като рискови, авантюристични и опасни. Станишев изрази готовност за още дебати с опонента си Бойко Борисов.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес насочете вниманието си към семейството и домашния уют

Днес насочете вниманието си към семейството и