Свързани новини

18.06.2020 13:38

Манолова към Борисов: Идете си с мир, не правете политическа криза

Видян 1274 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не се страхувайте да си тръгнете, г-н Борисов. Не превръщайте паниката и страховете си в политическа криза. Това не е заговор, това не е конспирация, просто на хората им омръзна от Вас. Тръгнете си с мир и вярвайте в законите, които Вашето мнозинство прие през последните десет години.


Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в свое видео на живо във Фейсбук във връзка с извънредния брифинг на Бойко Борисов и ГЕРБ днес, на който премиерът замеси и името на Мая Манолова.


Страх ли Ви е г-н Борисов? Не се страхувайте. Никой не смята да Ви убива. Няма нужда да спите с пистолет до възглавницата, просто си лейте куршум, ако толкова ви е страх. Няма нужда да се страхувате за живота Ви, но с право се страхувате от хората, от разследването, от ревизията, от изборите, допълни Манолова.


Не ни въвличайте във Вашия водевил. Ние не сме агитка, не сме зрители, това не е мач. Това е държавата, която управлявате  в последните десет години. Държавата, която превърнахте в султанат, в театър на абсурда, подчерта тя.


Хората, които са бити в домовете си, нямат пистолет. Хората, на които се опитвате да пробутвате зрелища, са без хляб, защото Вие им го отнехте. Тези хора не се оплакват, те работят на 2-3 места, за да Ви пълнят хазната и резервоара на джипа. Не се опитвайте да се изкарвате жертва точно пред тях, защото те са жертва на едноличната Ви власт, каза още Манолова.


Господин Борисов, време е да си тръгнете. Не е страшно да си тръгнеш с мир, защото всички ние можем без вас. България ще я има и след ГЕРБ, категорична бе тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Раждаемост

Свещеник обвини Холивуд за ниската раждаемост

Западната развлекателна индустрия успя ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Трудно ще се подчинявате на правилата днес

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Трудно ще се подчинявате на правилата днес и всякакви