Свързани новини

29.07.2020 17:07

Борисов и Гешев едновременно в Евксиноград, след публикациите и блокадата във Варна, премиерът тръгна от морето, но не към София

Видян 4571 пъти | Коментари 5
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Главният прокурор от днес е в резиденция Евксиноград, разкри от свои брилянтни източници АФЕРА.

В петък, 31 юли т.г., Иван Гешев ще посети Варненската Окръжна прокуратура. Днес без предварително да бъде оповестено, Бойко Борисов се озова във Варна с джипката уж да показва пречиствателна станция на Златни пясъци", пише варненският сайт.

3 часа след излизането на новината в медиите, както и след появата на граждански блокади във Варна, премиерът пусна видео от високопроходимия автомобил, който ВЕЧЕ управлява с колан, въпреки предписанието на закона да бъде возен и наличието на огромна охрана. Така той показа, че вече се връща от морето и определи като "фейк на триото" информацията. Интересно е, че джипката НЯМА задължителната, явно не и за този единствен автомобил в България, застраховка Гражданска отговорност. По информация на Легия Антимафия Борисов ще нощува далеч от София и други градове, в горско стопанство Отмана на свой авер. То се намирало вдън лесовете край бедния Ямбол - родния град на Волен Сидеров.

Явно планираният от 10 до 22 часа голям протест пред Министерския съвет днес е бил причина както за извънредното заседание на кабинета вчера, вместо днес, както и за спешната необявена предварително премиерска командировка на другия край на страната. Морската столица обаче също се оказа обхваната от протести и блокади и провали плановете за спокойствие на министър - председателя, който пропусна да уважи и избралия го парламент тази сутрин в името на релакса. Обидената тежко от него председателка на НС Цвета Караянчева в доказано автентичния запис по този повод изгони за "простащина, обида и непристойно поведение" депутат от БСП, според когото "премиерът се крие като мишка". Според нея именно "мишка" е обидната. Съдебната практика показва, че не се приема за обидно, когато хората се наричат на животни, плодове и зеленчуци. 

 

 



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Ще се опитвате да правите много неща едновременно

Ще се опитвате да правите много неща едновременно и не,