Свързани новини

23.11.2020 09:37

200 000 лв. несъответствие в доходите на директора на пловдивската болница и то, ако е фотосинтезирал

Видян 7447 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Доходите на директора на пловдивската болница, който заяви, че смъртта на двама души на стълбите й поради отказано лечение било „нещастно съвпадение” и който борави с над 150 млн.лв. годишно на дънокаплатците, са 192 059 лв. или му плащаме повече, отколкото на президента и премиера – 16 005 лв. месечно. Това обаче е брутната сума – нето е над 20000 лв по-малка. Брутото му е с 31 257 лв. повече, отколкото преди година. Ще напомним, че според видяното от кадрите на трагедията и разказите на очевидците, освен легла, в болницата няма налични носилки и инвалидни колички, освен че базата е в окаян вид. Само напомняме, че още в началото на лятото д-р Дариткова и МенТа Стоянова му донесоха 17 млн.лв. за модернизиране на базата. Къде ли са потънали?


 


 ВИЖ ДОКУМЕНТИ ТУК!


 


Интересно как, но „от заплата” в декларацията си пред КПКОНПИ Карен Джамбазов посочва 174 643 лв. повече, вложени в инвестиционни и пенсионни фондове. Отделно, плаща и 50 лв. дневен наем на Мерецедес S-класа, което са други 18 250 лв. годишно – странно е, защото лизингът би му излизал даже и по-евтино, а колата би станала негова собственост.



Тоест, във всеки случай излизат близо 200 000 лв. несъответствие в изхарченото „от заплата” спрямо полученото, като явно директорът не фотосинтезира – изхранва се, видимо поддържа отличен стандарт, за което няма как да не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 23.11.2020 16:07

    То си личи от фамилията - Джамбазов - джамбаз - препродавач на коне или друг добитък, човек, който много се пазари, а в по-новия жаргонен речник - престъпник, крадец (автоджамбазин например)

  • 002 Anonimen 23.11.2020 13:10

    Китайците такива директно ги разстрелват. За това имат държава, а ние - цигански нужник.

  • 001 българска трагедия 23.11.2020 11:41

    Ами те бързо се преквалифицираха от лекари в бизнесмени, все пак корумпираните управляващи не случайно направиха болниците търг.дружества и като истински бизнесмени на бързо станаха и мултимилионери. А здравеопазването е унищожено, липсват здравни грижи,липсват медикаменти и консумативи, поголовно се рекетира населението въпреки внасяните здравни осигуровки да доплаща непрекъснато без никаква гаранция за получаване на елементарна медицинска помощ. Много са такива като този циник...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.