Свързани новини

19.05.2009 09:57

Цветанов: Коалиция с БСП и ДПС е невъзможна

Видян 1761 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Коалиция на ГЕРБ с БСП и ДПС не би могла да се осъществи на никаква цена, заяви председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС.


В момента нашите най-големите коалиционни партньори са избирателите, каза Цветанов и добави, че ГЕРБ ще формира самостоятелно кабинет. Ако все пак партията не успее да получи необходимите гласове за самостоятелно управление, евентуален партньор за управление би могла да бъде "Синята коалиция" при положение, че успее да мине 4% бариера. По думите на Цветанов действията на "Атака" не кореспондират с позицията на партиите от ЕНП и с демократичните ценности. "Когато влезем в изпълнителната власт ние трябва да имаме доверието на ЕНП", заяви още председателят на ГЕРБ. Според него най-остри и тревожни са проблемите в българското образование, а другото което ги притеснява е ставащото в МВР. Според Цветанов със смяната на директори на полицейски управления, която е предприел Михаил Миков, се търсят допълнителни възможности за служебна победа на изборите. Според него има бездействаща политическа конюнктура, която няма да попречи на купуването на гласове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак