Свързани новини

13.05.2021 11:00

Янаки Стоилов иска от ВСС анализ на спецправосъдието

Видян 2484 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов заяви, че очаква конкретика по твърденията на бизнесмена Светослав Илчовски за издевателства срещу известен бизнесмен в ареста. Той коментира темата преди началото на заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС), което днес ще председателства за първи път, предаде БНР.

Готовност за проверка, но и очаквания за повече конкретика за времето, когато се е случило това, мястото и предполагаемите замесени хора – това е очакването на Янаки Стоилов.

Думите на Илчовски насочиха вниманието към бизнесмена Миню Стайков, но преди дни той отрече да е жертва от видеозапис с издевателства в ареста, като видя и разминаване във времето, което според Илчовски е направен записа, и времето, в което самият той е бил задържан.

Янаки Стоилов коментира и напрежението около приетите на първо четене в закона за съдебната власт и Наказателно-процесуалния кодекс промени, които останаха с този статут при закриването на парламента. Те са свързани със закриването на специализираните съдилища и прокуратура.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.