Свързани новини

26.10.2022 13:10

ГЕРБ-СДС на консултации при президента Радев (На живо)

Видян 1386 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В този час президентът Румен Радев приема първата по численост парламентарна група ГЕРБ-СДС, за да проведе с тях консултации за съставянето на правителство.


Държавният глава прие представители на партията на „Дондуков” 2.


„Победата ви на изборите е огромна отговорност, защото страната ни е в тежка политическа и социално-икономическа криза. Към първия мандатоносител се гледа с голяма надежда за съставяне на правителство, което може да поеме отговорност”, обясни в началото на срещата държавният глава.



Според Радев правителство е важно не само, за да има страната редовно управление, но и за да се гарантира животът на Народното събрание, което по думите му има да свърши огромна по обем работа. „Всеки ден се трупат много закони, бюджети, декларации”, добави той. След няколко избора ГЕРБ-СДС е първа политическа сила. Това го отдаваме на разбирането на българските граждани, че трябва да приключат експериментите в държавата ни. Разбирайки своята отговорност, сме тук за да проведем консултацията”, посочи Десислава Атанасова от партията.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.10.2022 15:07

    Нежният евроатлантически ястреб с прякор къдравата Сю си намери майстора и сам тотално се орезили като за пореден път доказа, че няма връзка с реалността и си е откровен психопат, но най-важното отявлен българофоб и служител на външни интереси. Този измекяр не трябва да припарва до НС и власт

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби

Днес бихте могли да се похвалите с “добра ръка”

Днес бихте могли да се похвалите с “добра ръка”.